Panasonic lanceert tal van 4K-innovatiesPanasonic Connect Europe heeft op ISE 2023 vier nieuwe oplossingen aangekondigd die zijn ontworpen voor zakelijk samenwerken, onderwijs en entertainment en versterkt daarmee haar leidende positie in 4K voor Visual en ProAV. Deze nieuwste producten onderstrepen de positie van Panasonic als fabrikant met een uitgebreid assortiment van 4K-projectoren tot 50.000lm en professionele displays tot 98 inch, naast een complete 4K Glass-to-Glass-oplossing voor het maken, produceren en leveren van content.

  1. De nieuwe PT-REQ12-serie (4K) en PT-REZ12-serie (WUXGA) 1-chip DLP™-laserprojectoren zijn ontworpen om nieuwe productiemogelijkheden te bieden en de workflow voor de LBE-industrie (Location-Based Entertainment) te vereenvoudigen.

  2. De SQ2H-serie, de nieuwste reeks 4K UHD LCD-schermen, is ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige, professionele zakelijke displays voor heldere lichtomstandigheden.

  3. Om tegemoet te komen aan de behoefte aan intuïtieve technologie om vlot samen te werken, werd het assortiment 4K-touchscreens uitgebreid met de introductie van de EQ2-PCAP-serie

  4. Het KAIROS-ecosysteem wordt uitgebreid door twee nieuwe krachtige en stille Core-mainframes toe te voegen, de AT-KC200 en AT-KC2000.

Guy Leysen
02-02-2023


 Naar de website >>


Copyright © 2024 Business Interactive Media
Contact us :

Designed by ICI Solutions