Trends van IT-diensten voor 2023Bedrijven vertrouwen vandaag de dag steeds meer op IT-diensten en het uitbesteden van zakelijke verantwoordelijkheden. Bij de keuze voor het uitbesteden van IT-diensten komen begrippen als efficiëntie, veiligheid en toegevoegde waarde centraal te staan. Sharp stelt vijf mogelijk trends voor die de kmo'er kan verwachten in het nieuwe jaar:
 1. Cloud Migratie
  Een trend die de afgelopen jaren al de kop heeft opgestoken en nog veel verder zal uitbreiden, is dat kmo'ers steeds vaker hun werk, diensten en processen naar de cloud verplaatsen.

 2. Hybride werken
  De verschuiving naar de cloud en aanpassingen aan de kantoorwerking, heeft bedrijven in staat gesteld hun werknemers een hybride werkomgeving aan te bieden.

 3. (IT-)beveiliging
  Met de toenemende populariteit van de publieke cloud, komt ook de belangrijke en noodzakelijke opgave van gegevensbescherming.

 4. Databeheer
  Een andere stijgende trend is databeheer, met programma’s als Microsoft Power BI. Dit is een business intelligence-platform dat niet-technische kantoormedewerkers hulpmiddelen biedt voor het samenvoegen, analyseren, visualiseren en delen van gegevens.

 5. Voice over IP
  Integrated Services Digital Network (ISDN) en Public Switched Telephone Network (PTSN) voldoen niet meer aan de behoeften van gebruikers in onze steeds digitalere wereld. Dit zorgt ervoor dat op het Internet Protocol (IP) gebaseerde communicatieoplossingen en Unified Communications een enorme sprong voorwaarts kunnen maken.
Guy Leysen
17-01-2023


 Naar de website >>


Copyright © 2024 Business Interactive Media
Contact us :

Designed by ICI Solutions