IFMA Connected FMIFMA, ‘s werelds grootste vereniging voor professionals in de sector van het Facility Management met 129 lokale ‘Chapters’ verspreid over meer dan 100 landen, is gestart met het publiceren van ‘podcasts’ als nieuwe connectie met het vakgebied. ‘Podcasten’ is inmiddels al bijna 20 jaar oud, maar de algemene beschikbaarheid van een breedband internetverbinding op elke plaats en ogenblik zorgt de laatste tijd voor een pijlsnel stijgende populariteit.

Een ‘podcast’ is een audioprogramma dat kan beluisterd worden op aanvraag, op het ogenblik dat best schikt, waar men zich ook bevindt. Beluisteren kan in de auto, via de smartphone, elke vorm van computer…
De IFMA-podcasts verbinden Facility Managers met de nieuwste inzichten, tools en bronnen uit het vakgebied. Ze dragen bij tot het verder professionaliseren van het vakgebied, geven inzichten in nog onbekende of nieuwe facetten van Facility Management.
IFMA kondigt aan half wekelijks nieuwe podcasts te zullen publiceren met een duurtijd van 15 tot 30 minuten. De eerste vier afleveringen staan nu online.

Praktisch:
Ga via de internetbrowser naar: https://connected-fm.simplecast.com/episodes
Kies de gewenste podcast (meer details verschijnen door het aanklikken van de titel)
Beluisteren kan via Apple Podcasts, RSS Feed (download MP3-bestand) of erg praktisch via Spotify (zie https://open.spotify.com/show/4aNEnp2PBzYoD0D6ZpwmL0 ).

Eduard Codde
18-01-2023Copyright © 2023 Business Interactive Media
Contact us :

Designed by ICI Solutions