IFMA - World Workplace Europe 2023Bij een nieuw jaar mogen we niet vergeten de belangrijkste FM-evenementen een plaats te geven in onze agenda’s. IFMA - World Workplace Europe 2023 hoort daar zeker bij, gezien het rijkelijk gevulde internationale programma en de nabijheid van de eventlocatie. Dit jaar verhuist IFMA - World Workplace Europe naar Rotterdam, wat het event nog dichter brengt voor Belgische deelnemers.

Rotterdam, dat zich niet onterecht uitroept tot ‘architectuurhoofdstad van Nederland’, is de nieuwe thuis voor IFMA - World Workplace Europe event dat voordien vasthield aan Amsterdam.
Het event is de grootste en meest gevarieerde internationale samenkomst van professionals in het vakgebied Facility Management. Het is een gezamenlijke organisatie van IFMA EMEA, FMN (FM Nederland) en EuroFM.
IFMA - World Workplace Europe 2023 plaatst de rol die de Facility Manager speelt in het creëren van een betere werk- en leefwereld centraal. De bijdragen van Facility Management situeren zich op velerlei vlakken:

  • Gezondheid en welzijn in de werkomgeving
  • Het implementeren van duurzaamheidsoplossingen en terugdringen van de milieu impact
  • Het ontwikkelen van diverse en inclusieve omgevingen
  • Het versterken van de samenwerking tussen HR, FM en IT
  • Het inzetten van digitalisering en technieken om kosten te drukken en de productiviteit te verhogen.

IFMA - World Workplace Europe 2023 gaat door op woensdag 22 en donderdag 23 maart, maar voorafgaand is er op dinsdag 21 maart de mogelijkheid om deel te nemen aan enkele boeiende bedrijfsbezoeken via de Facility Tours.
De event locatie op zich is al een boeiend gegeven: de voormalige elektriciteitscentrale (1904) die in de jaren ’90 is getransformeerd tot huisvesting voor film- en televisieproducenten, ICT'ers en kunstenaars. Het complex geniet bescherming als rijksmonument.

Praktisch:
Data: 22 en 23 maart 2023; facultatief Falicilty Tours op 21 maart.
Duur: 9.00 17.00
Locatie: Schiecentrale, Sint-Jobsweg 116, 3024 EJ Rotterdam, Nederland
Bereikbaarheid
Auto: A16 (Rotterdam – Dordrecht – Breda); parkeren in de naastgelegen Q-Park Schiecentrale.
Trein/tram: tram 8 richting Spangen vanaf station Rotterdam Centraal; uitstappen halte Pieter de Hoochweg; reistijd 13 minuten; frequentie alle 12 minuten.

Promo video: https://youtu.be/-w7GrTx2ov4

Eduard Codde
04-01-2023Copyright © 2023 Business Interactive Media
Contact us :

Designed by ICI Solutions