IFMA Belgium Chapter viert eerste verjaardagHet is nu één jaar geleden dat een aantal enthousiaste FM-professionals het initiatief nam om IFMA Belgium een nieuwe dynamiek te geven met toekomstvisie en binnen een snel evoluerend internationaal kader.Waar het een jaar gelden nog luidde ‘We are back’, kan IFMA Belgium nu met terechte trots zeggen ‘We are here’!

IFMA staat voor ‘International Facility Management Association’ en is ‘s werelds grootste vereniging voor professionals in de sector van het Facility Management met 129 lokale ‘Chapters’ verspreid over meer dan 100 landen. Vandaag telt IFMA Belgium Chapter al 109 leden en 21 partners zetten hun schouders mee onder het project.
De missie werd als volgt gedefinieerd: ‘professionals in het vakgebied Facility Management en organisaties ondersteunen bij het realiseren van duurzame omgevingen die bijdragen tot positieve ervaringen voor en binnen hun zakelijke activiteiten’.
Voor 2023 is al een rijk gevulde agenda samengesteld met als eerste een event rond de ‘Metaverse’ en wat dat voor het vakgebied kan betekenen.

Zie voor de meest actuele informatie: https://ifmabelgium.be/

Eduard Codde
08-12-2022Copyright © 2023 Business Interactive Media
Contact us :

Designed by ICI Solutions