De voordelen van schone luchtGezonde en veilige gebouwen zijn nu belangrijker dan ooit. De binnenlucht is vaak tot 5 keer vuiler is dan de buitenlucht. Daarom des te belangrijker om de luchtkwaliteit in gedeelde binnenruimtes te monitoren en verbeteren. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat de AeraMax Pro luchtreinigers binnen een uur na activatie 99,99 procent van de aerosolen van een surrogaat coronavirus uit de lucht weten te verwijderen. Bovendien heeft ook de Belgische Federale Overheidsdienst Aeramax Pro goedgekeurd als veilig systeem. Dit betekent dat Fellowes luchtreinigers geregistreerd en gecontroleerd zijn als veilige ventilatie-zuiveringssystemen in strijd tegen COVID-19.

Het houdt niet op bij virussen..
We brengen 90% van onze tijd binnenshuis door en delen 9 uur per dag ruimtes met anderen. Openbare ruimten, zoals kantoren, zorginstellingen en scholen zijn broedplaatsen van bacteriën, virussen, stof en allergenen, chemicaliën en geuren. Hoewel we allemaal de noodzaak erkennen om onze handen te wassen en oppervlakken te reinigen, is het niet genoeg. We moeten ook de lucht reinigen.

Kies voor schone lucht met Aeramax Pro
Het Aeramax® Professional 4-fasen filteringsproces van Fellowes gebruikt bewezen methoden om effectief de lucht te reinigen, waaronder HEPA filtratie. Het is de enige luchtreiniger die automatisch reageert op bezettingsgraad en luchtkwaliteitsniveaus en u laat zien wanneer de lucht schoon is.

Ontdek onze modellen of neem contact en vraag een vrijblijvende luchtmeting aan voor uw faciliteit.

26-08-2021Copyright © 2023 Business Interactive Media
Contact us :

Designed by ICI Solutions